Grupna nabava solara – Grad Zagreb i Zagrebačka županija

Zelena energetska zadruga (ZEZ), voditelj servisa za podršku u realizaciji sunčanih elektrana Na sunčanoj strani, poziva sve zainteresirane iz Grada Zagreba i Zagrebačke županije da se do 10. kolovoza prijave za grupnu nabavu opreme i ugradnje solarnih elektrana.

PRIJAVITE SE

Grupnom nabavom udružujemo se u nabavi opreme i usluga za solarne elektrane kako bi postigli bolje uvjete i prednosti pri realizaciji solarnih elektrana, uključujući solarnih elektrana za kućanstva, obrte, poduzeća, i dr. Kroz grupnu nabavu zajednički pregovaramo s izvođačima sustava s ciljem ostvarivanja povoljnijih uvjeta za sve. 

Zelena energetska zadruga je s testiranjem i organizacijom prve grupne nabave krenula 2021. i u dva kruga provedbe na području Zagreba i Slavonskog Broda pokazala se višestruko korisnom. Dosadašnjim sudionicima grupna nabava je osigurala:

  • Bolje uvjete kod dobavljača
  • Smanjenje troškova nabave
  • Bolju kvalitetu opreme
  • Veću transparentnost procesa realizacije
  • Pouzdane instalatere

Grupnom nabavom eliminiraju se nekvalitetni i nepouzdani proizvodi, proizvodi niske efikasnosti, proizvodi neprovjerenih proizvođača, problem manjka robe na tržištu te preopterećenost instalatera koji u ljetnim mjesecima nemaju vremena za brze instalacije.

U kolovozu 2023. provest ćemo novi krug grupne nabave opreme i ugradnje solarnih elektrana. Ovogodišnja grupna nabava odnosi se na Grad Zagreb i Zagrebačku županiju. Za sudjelovanje u grupnoj nabavi mogu se prijaviti svi zainteresirani za ugradnju solarne elektrane u tekućoj 2023. godini (kućanstva, obrti, poduzeća, i dr.) Grupna nabava odnosi se na nabavu opreme i ugradnju mrežnih sustava.

Kako bismo na vrijeme osigurali potrebnu količinu proizvoda kod dobavljača, pozivamo vas da iskažete interes i sudjelujete u našoj sljedećoj grupnoj nabavi opreme i ugradnje solarnih elektrana najkasnije do 10. kolovoza do 23:59 sati.

PRIJAVITE SE

Dodatne informacije:

Alice Šebina

Voditeljica korisničke podrške, Na sunčanoj strani – Zelena energetska zadruga

solari@zez.coop, 01 2090 404, 091 2090 403

 

Napravite prvi korak k vlastitoj solarnoj elektrani