Prijavite se do 25. siječnja: Grupna nabava solarnih elektrana

grupna nabava solarnih elektrana

Prijave za novo izdanje grupne nabave su otvorene za vlasnike obiteljskih kuća, tvrtki i obrta iz cijele Hrvatske.

Na sunčanoj strani, servis Zelene energetske zadruge (ZEZ) za podršku u realizaciji solarnih elektrana poziva građane iz cijele Hrvatske spremne na ugradnju solarne elektrane za obiteljsku kuću, tvrtku ili obrt da se uključe u grupnu nabavu opreme i ugradnje solarnih elektrana. Cilj nam je osigurati vam veću isplativost ugradnje solarne elektrane izborom opreme visoke razine kvalitete po povoljnijim uvjetima, te sigurnost i podršku u cjelokupnom procesu njene realizacije!

SUDJELUJTE U GRUPNOJ NABAVI

Za sudjelovanje u grupnoj nabavi je potrebno predbilježiti se putem registracijskog obrasca do 25. siječnja 2024. Nakon ispunjenja obrasca, tim servisa Na sunčanoj strani kontaktirat će vas u najkraćem mogućem roku (radnim danom) s detaljnom ponudom za sudjelovanje u grupnoj nabavi po dostupnim paketima opreme.

Sudjelovanje u grupnoj nabavi možete kombinirati i s prijavom za sufinanciranje solarnih elektrana Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te tako osigurati i do 65% manji trošak solarne elektrane – saznajte detalje.

PAKETI OPREME

Paketi se razlikuju s obzirom na cijenu, kvalitetu te razdoblje garancije na ponuđenu opremu.

OČEKIVANI POPUST

Popust koji ciljamo ostvariti grupnom nabavom je minimalno 15% na tržišne cijene, a konačan ostvareni popust ovisit će o broju sudionika grupne nabave i količini potrebne opreme. Za primjer, u prethodnom izdanju grupne nabave za Grad Zagreb i Zagrebačku županiju koju smo organizirali tijekom ljeta 2023., uključilo se 50 građana koji su ostvarili oko 10% popusta na ponuđene pakete opreme.

DODATNE POGODNOSTI

  • Ostvarujete 50% na izradu glavnog projekta solarne elektrane, kada s nama idete i u ugradnju solarne elektrane.
  • Idemo u realizaciju vaše solarne elektrane zajedno. To znači da vam je naš tim na raspolaganju za savjetovanje i podršku na svakom administrativnom i tehničkom koraku realizacije solarne elektrane. Uz to, informirat će vas o dodatnim prilikama i pogodnostima u području solarne energije.
  • Brzi termini ugradnje – ciljamo da se solarne elektrane naručene kroz ovu grupnu nabavu realiziraju u I. kvartalu 2024.
  • Sudjelovanjem u grupnoj nabavi sudjelujete u blagdanskom darivanju i imate mogućnost osvojiti besplatan fotonaponski izmjenjivač (inverter) marke Huawei!

SUDJELUJTE U GRUPNOJ NABAVI

Uz godišnju uštedu na računu za struju do 85%, ulaganje u solarnu elektranu se isplati već za šest do osam godina, a s očekivanim rastom cijena električne energije u budućnosti te sudjelovanjem u prilikama poput grupne nabave isplatit će se i brže. Pritom, solarna elektrana je maksimalno učinkovita barem 20 godina, što znači da će uz manju učinkovitost čistu energiju proizvoditi i nakon tog razdoblja. Ništa manje važno, solarna energija je prilika koju ne smijemo propustiti za smanjenje ovisnosti o fosilnim energentima te smanjenje štetnih ugljičnih emisija.

Na sunčanoj strani organiziramo grupnu nabavu s ciljem da što većem broju građana osiguramo isplativo i pozitivno iskustvo ulaganja u solarnu elektranu, a time i potaknemo dodatna ulaganja u solarnu energiju koja u našoj zemlji ima izuzetan potencijal!

Dodatne informacije:

Alice Šebina, Voditeljica korisničke podrške
Na sunčanoj strani Zelena energetska zadruga
solari@zez.coop

01 2090 404 / 091 2090 403 / 091 611 7123 / 091 607 6795

Napravite prvi korak k vlastitoj solarnoj elektrani