Solarni info događaj za obrtnike i poduzetnike u Jastrebarskom

Solarni info događaj u Jastrebarskom

20. studenog 2023. – Stručni tim Na sunčanoj strani, servisa Zelene energetske zadruge (ZEZ) poziva sve obrtnike i poduzetnike na prezentaciju “Najlakši put do sunčane elektrane” koja će se održati u Jastrebarskom, 29. studenog 2023. u 18 sati u dvorani hotela Princess na adresi Cvetković 85a.

Ovaj info događaj je izvrsna prilika za saznati informacije o najlakšem putu do solarne elektrane, novostima zakonodavnog okvira u području solarne energije te kako do subvencija za solarne elektrane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Okupljene će stručni tim upoznati s uvjetima ugradnje, provjerenom opremom i pouzdanim instalaterima, kako bi svi zainteresirani imali cjelovite informacije i bili spremni donijeti odluku o ulaganju u solarnu energiju.

Uz godišnju uštedu na računu za struju do 85%, ulaganje u solarnu elektranu se isplati već za šest do osam godina bez korištenja poticaja, a s očekivanim rastom cijena električne energije u budućnosti isplatit će se i brže. Solarna elektrana je maksimalno učinkovita barem 20 godina, što znači da će uz manju učinkovitost čistu energiju proizvoditi i nakon tog razdoblja. Još važnije, solarna energija je prilika za smanjenje ovisnosti o uvozu fosilnih energenata te smanjenje štetnih ugljičnih emisija.

Bonus ovog događaja je predstavljanje buduće uloge energetskih zajednica u energetskoj tranziciji.

Ugradite solarnu elektranu, a ostvarene uštede na računima za električnu energiju usmjerite u vaše nove poslovne investicije!

Prijavite se za sudjelovanje putem digitalnog prijavnog obrasca.

Napravite prvi korak k vlastitoj solarnoj elektrani