Webinar: Kako se dobro pripremiti za prijavu na Javni poziv FZOEU-a?

Kako se dobro pripremiti za prijavu na Javni poziv FZOEU-a
Na webinaru koji će se održati 27. listopada gostovat će predstavnik FZOEU-a na temu Javnog poziva za poticanje OIE u obiteljskim kućama.

Spremate se za prijavu na Javni poziv za poticanje OIE u obiteljskim kućama Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost? Imate pitanja vezana uz proces prijave i korištenje ovih poticaja za solarne elektrane?

Servis Na sunčanoj strani poziva vas na informativni webinar “Kako se dobro pripremiti za prijavu na Javni poziv FZOEU-a?” na kojem ćemo proći sve što trebate znati o ovoj prilici za sufinanciranje sustava obnovljivih izvora energije za svoj dom, uključujući solarnu elektranu.

Webinar će se održati putem platforme ZOOM u četvrtak, 27. listopada, od 18 sati, a za sudjelovanje je potrebno prijaviti se OVDJE. Nakon zaprimanja prijave, na vašu mail adresu poslat ćemo ZOOM poveznicu za webinar . 

Na webinaru će gostovati predstavnik Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Aleksandar Halavanja, voditelj službe za sustavno gospodarenje energijom. Ovo je zato posebno dobra prilika da dođete do odgovora na vaša još neodgovorena pitanja o aktualnom Javnom pozivu!

ŠTO?  webinar: Kako se dobro pripremiti za prijavu na Javni poziv FZOEU-a  

🗺️ GDJE? Online – ZOOM

📅 KADA? četvrtak, 27. listopada 2022., 18:00 sati

 

 

Napravite prvi korak k vlastitoj solarnoj elektrani