2030. JE DANAS:
Živim u Sunčanom gradu

Zamisli grad koji pokreće energija iz Sunca i osvoji 2.500 EUR sufinanciranja solarne elektrane.

Prijavi seVaše prijave

Zamisli Sunčani grad

2030. je danas. Globalno zagrijavanje rastopilo je umjetno zamrznute cijene energije, ali tebi je dobro.

Živiš u Sunčanom gradu koji je u potpunosti energetski neovisan od globalnih trendova, proizvodi energiju iz Sunca za sve svoje te potrebe svojih građana.

Proizvodiš li i ti i tvoji susjedi energiju iz Sunca? Kako je sve počelo – možda baš našim nagradnim natječajem 2030. JE DANAS?

…i osvoji 2.500 EUR za ugradnju solarne elektrane!

Ako si spreman ili spremna na realizaciju vlastite solarne elektrane snage do 20 kW, Zelena energetska zadruga (ZEZ) i Raiffesisenbank u Hrvatskoj te pozivaju da sudjeluješ u nagradnom natječaju 2030. JE DANAS.

Možda ćeš baš ti osvojiti do 2.500 eura sufinanciranja cjelokupnog troška realizacije tvoje solarne elektrane!

SVAKI GRAD MOŽE BITI SUNČANI GRAD

Namaži se zaštitnom kremom s UV faktorom, stavi sunčane naočale, pusti neku dobru muziku, sjedni na terasu, u vrt ili park i – maštaj. Uključi i mlađe članove obitelji, a možeš i starije. Smisli(te) kreativno rješenje našeg izazova u obliku teksta (do 500 znakova), začini ga fotografijom te učitaj u prijavni obrazac do zatvaranja natječaja 20. listopada. O 10 pobjedničkih rješenja odlučit će tročlani žiri predstavnika organizatora natječaja, a kriteriji za biti najbolji su kreativnost, autentičnost i poštivanje teme izazova.

Da bi mogao konkurirati za nagradu, do zatvaranja natječaja moraš imati izrađen i glavni projekt solarne elektrane. U slučaju da ga nemaš, naruči ga ovdje. Za izradu glavnog projekta potrebno je i do 15 radnih dana, stoga ga ne odlaži za zadnji čas! Glavni projekt iskoristiv je i do dvije godine od izrade.

PRIJAVA

Imam izrađen glavni projekt solarne elektrane:*
Imam dozvolu HEP ODS-a za priključenje kućanstva s vlastitom proizvodnjom na mrežu:*
Učitaj fotografiju Sunčanog grada*
Accepted file types: jpg, jpeg, png, gif.
Privola o zaštiti podataka. Temeljem odredaba Opće uredbe o zaštiti podataka EU 2016/679 (GDPR) te politike privatnosti Zelene energetske zadruge dajem dopuštenje da se moji podaci naznačeni na ovom obrascu obrađuju u svrhu koja je za njih naznačena. Upoznat/a sam s činjenicom da se moje podatke može obrađivati samo iz razloga koji su unaprijed propisani GDPR-om. Podaci se čuvaju dok god je to opravdano projektnim ugovorima, računovodstvenim i drugim zakonskim pravilima. Za nadzor nad provedbom Opće uredbe o zaštiti podataka u Hrvatskoj nadležna je Agencija za zaštitu osobnih podataka (AZOP), a više informacija možete pronaći na www.azop.hr.
Privola o zaštiti podataka*
Newsletter
Hidden
Hidden
Hidden

NAGRADA

10 x 2.500 EUR sufinanciranja solarne elektrane za obiteljsku kuću

Prijavi se na nagradni natječaj

ŽIVOT NA SUNČANOJ STRANI

Ovo je treće izdanje nagradnog natječaja 2030. JE DANAS. Njime smo do sada dodijelili pet besplatnih solarnih elektrana, 17 besplatnih glavnih projekata za solarne elektrane te 10 puta po 20.000 HRK sufinanciranja solarne elektrane.

Poslušaj iskustvo Darije iz Osijeka, jedne od dobitnica besplatne solarne elektrane.